Zilele acestea, după ce s-a ajuns la diminuarea salariilor, la creșterea TVA-ului și în plus la nenorocirile provocate de inundații, oare la ce ne mai putem aștepta ? Am văzut oameni triști, resemnați sau nu, dar cu toții plutind în incertitudine, probabil sperând să se mai întâmple ceva, o minune, care să-i readucă la viață. Nimeni nu mai face investiții mari, fiecare probabil se va limita la a cumpăra strictul necesar și nu știu câți își vor permite să mai meargă în concedii. Pensionarii, după ce au muncit o viață întreagă, nu-și mai văd rostul pe această lume, sinistrații nu vor mai avea un acoperiș deasupra capului, iar mulți români își vor duce viața de la o zi la alta.
Deși comparația este greu de imaginat, am mai trăit astfel de clipe, cu ani în urmă, când, fiind în Iordania, s-a declanșat războiul din Golf. Și atunci am simțit aceiași stare de nesiguranță. Majoritatea afacerilor mergeau din ce în ce mai prost și nu se investea în nimic pentru că nu se știa dacă Iordania va intra sau nu în război. În timp ce stăteam cu geamurile lipite cu bandă adezivă și ne luam minimele măsuri de siguranță împotriva exploziilor, timpul trecea. În paralel cu acestă situație, războiul continua, iar oamenii erau din ce în ce mai speriați de atacul cu arme chimice. Starea aceea de așteptare m-a copleșit, mai ales că nu știam prea multe atunci, fața ascunsă a războiului fiind mult mai complexă. Le-am aflat doar, parțial, la mult timp după încheierea războiului. Pentru că regele a rămas neutru în acest război, marile finanțatoare ale Iordaniei, Kuwaitul și Arabia Saudită și-au întrerupt în totalitate asistența economică. Situația aceasta s-a perpetuat ani de zile și doar poziția regelui care, din punctul meu de vedere, a fost gândită cu inteligență și diplomație, a făcut ca lucrurile să nu ia o turnură și mai rea. Intrarea în război a Iordaniei, având în vedere situația economică, financiară și militară, ar fi avut efecte devastatoare asupra populației.
Sunt două lumi diferite, cu situații diferite, o țară din Europa și una din Orientul Apropiat, dar care au trezit în mine sentimente asemănătoare. Dacă războiul a fost generat de o problemă de politică externă, actuala situație din România se datorează în mare parte politicii interne dezastruoase și numai nouă ne revine datoria de a-i pune capăt.
.ro a capitulat fara conditii!!
1. in 1990 s-a pus problema ca .ro sa fie o piata de desfacere pt produsele ocupantilor!
2. sistemul bancar a fost ocupat de austrieci de urmasii lui Basta, inchizitorii lui Vlad Tepes, rastignitorii lui Horia, Colsca si Crisan, oprimatorii lui Avram Iancu si in fiecare an la noua poarta numita Viena . numai din dobanzi se incaseaza 5 miliarde euro, in 20 de ani au stors un bir de 100 – unasuta miliarde euro! si continua!
3. a patra flota din lume a fost data pe cativa dolari, tot ocupantilor! calculati venitul ce ar fi adus timp de 20 de ani si vedeti daca e mai mare ca birulo platit portii vieneze!
4. peste 40% din industrie distrusa oare ce venit ar fi adus timp de 20 de ani?
5. trei milioane de sclavi la casele altora se pare ca le-au adus stapnilor un venit de circa doua trilioane de euro!! vezi aportul acestor sclavi la produsul intern brut.
6. sase legiuni de autorevolutionari platiti, pe nemuncite, cu trei salarii medii pe economie si alte avantaje oare ce furt provoaca?un autorevolutionar incaseaza – neimpozabil si pe nimic, munca asase muncitori cu salariul minim.Acesti legionari oricand or ganizeaza piata universitatii, greva foamei – e suficienta apasarea pe buton de catre un ocupant – cumparator!
7. platoul marin , rosia montana si alte m,aruntisuri fiind in mainile ocupantilor oare ce venit ar fi adus?
8. lista se continua – 3% din teritoriu este vanduta cu bucatica – danezii au cumparat deja 2%!!!
9. pensia unui judecator echivaleaza cu plata a 18 lucratori pe an.
10. va rog, raspundeti in Iordania se petrec astfel de lucruri? Iordania este tara ocupata? a cedat fara conditii? ocupantii au sase legiuni recrutate dintre localnici si platite pe saturate? a vandut flota pe cativa dolari? a instrainat industria? sistemul bancar national al iordaniei este numai de 5 sau 6 procente ca in .ro?
11. Mai exista vreo tara din sistemul galactic cu ocupanti ma cranceni si mai fiorosi si mai detestabili ca austriecii, otomanii si hunii?
cu multumiri!
استسلم. com دون شروط!
1. في عام 1990 وتساءل ذلك. أون تكون سوقا للمنتجات شاغلي!
2. احتلت النظام المصرفي من النمساويين ، وأتباع باستا والقتلة مايكل الشجعان ، وفلاد تيبس التحقيقي ، rastignitorii الحرية ، وColsca Crisan ، oprimatorii ايانكو أبرام و كل سنة ، بوابة جديدة تسمى فيينا. الفائدة فقط تصرف 5000000000 منذ 20 عاما وتقلص إشادة من 100 — اوناس مليار! تواصل!
3. وكان الاسطول الرابع في العالم مرة واحدة بضعة دولارات ، وجميع ركابها! حساب الإيرادات التي كانت لمدة 20 عاما ونرى ما اذا كانت قد دفعت أكثر من بوابة حصيلة!
4. دمرت أكثر من 40 ٪ من صناعة لا ماذا جئت لمدة 20 عاما؟
5. 3000000 العبيد في بيوت الآخرين ويبدو أن أدلى بها عن دخل أصحاب 2000000000000! انظر مساهمة هذه العبيد إلى الناتج المحلي الإجمالي.
6. autorevolutionari ستة جحافل من يدفع ، على nemuncite ، مع ثلاثة من متوسط الرواتب في الاقتصاد وغير ذلك من الفوائد ، ما قد يسبب السرقة؟ ليجمع autorevolutionar — الخاضع للضريبة وأي شيء ، والعمل جونيرس ستة عمال الأجور minim.Acesti نظمت الجامعة من أي وقت مضى ، إضرابا عن الطعام — دفع فقط على زر واحد الركاب — على المشتري!
7. كان يأتي الجرف البحري ، Rosia مونتانا وغيرها من الحلي هي في الواقع في أيدي المحتل؟
8. لا تزال قائمة : يباع 3 ٪ من الأراضي من جانب قطعة — الدانماركيين قد اشتريت بالفعل 2 ٪!
9. القاضي دفع ما يعادل المعاش التقاعدي للعمال 18 في السنة.
10. من فضلك ، والاستجابة في الأردن astefel الأمور؟ الأردن هو بلد محتل؟ أسفرت ومن دون شروط؟ وكان ستة ركاب تجنيد جحافل من السكان المحليين والمدفوعة على المشبعة؟ أسطول تباع في قليل من الدولارات؟ نفور الصناعة؟ النظام المصرفي الوطني في الأردن هو في المئة فقط 5 أو 6 و. com؟
11. ليس هناك بلد في نظام المجرة مع المحتلين لي قسوة واشد قسوة والعثمانيين والهون و؟
مع الشكر!